Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Oscar Hårleman är arkitekt och tog examen vid The London School of Architecture 2017. Sin Bachelor gjorde han vid Umeå Arkitekthögskola med utbytestermin vid Soongsil University i Seoul. Han har även arbetat på Studio Egret West i London och gjorde tidigare sin praktik här på AIX.

Johanna Romedahl Stjernquist är arkitektpraktikant på AIX under sina studier på Arkitekturskolan på KTH. Hon har tidigare praktiserat på Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott och läst en utbytestermin på ETH Zürich i Schweiz. Johanna intresserar sig särskilt för frågor som rör ombyggnad och restaurering.

Valentino Barbu är arkitekt och tog examen från Politecnico di Milano 2008, där han också varit verksam som handledare i designstudiokurser. Han har arbetat på flera kontor i Milano och Stockholm och har deltagit i projekt på många olika arkitektoniska skalor, från stadsplanering till möbeldesign. Han har också en stark passion för ritningar.

Maria Kempe är arkitektpraktikant. Hon har studerat tre år vid Lunds tekniska högskola och tog sin kandidatexamen våren 2017. Hon har tidigare studerat bland annat ekonomi. Under våren 2018 ska hon påbörja sin master med en utbytestermin i Sydney.

Harald Keijer är arkitekt med flera års erfarenhet från arkitektkontor både i Sverige och utomlands och har även drivit egen verksamhet. Han är i huvudsak utbildad i England där han gjorde sin kandidat på University of Portsmouth, för att senare ta arkitektexamen på Architectural Association i London. Harald har även undervisat vid Arkitekturskolan på KTH i Stockholm. 2016/2017 gick han Kungl. Konsthögskolans påbyggnadskurs i restaureringskonst.

Johan Gullers är arkitektpraktikant med en kandidatexamen ifrån Umeå Arkitekthögskola. Han har tidigare studerat tre år inom samhällsbyggnad men valde att byta inriktning till arkitektur
för att få arbeta med frågor kring stad och form.

Helena Johansson är inredningsarkitekt med examen från Konstfack och HKU i Utrecht, Holland. Hon inledde yrkesbanan med jobb på ICA och Centrumutveckling där hon jobbade med planering, koncept och projektering av handelsmiljöer. Hon har jobbat som ljusplanerare på ingenjörsbyrån PELK under några år och har lång erfarenhet av gestaltning och projektering av kontor på bl. a. Strategisk Arkitektur och Tema. De senaste åren har hon jobbat en hel del med aktivitetsbaserade kontorslösningar.

Niccolò Bressan är arkitektpraktikant. Han är uppvuxen i Milano och har tagit sin masterexamen i arkitektur på Politecnico di Milano. 2016 deltog han i ett utbytesprogram på KTH vilket senare förde honom tillbaka till Sverige och nu till AIX. Under tidigare år har Niccolò praktiserat på en mindre arkitekturfirma i Milano.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.