Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

Den 20-21 september är det dags för årets upplaga av Business Arena på Stockholm Waterfront. Vi är på plats för att diskutera hållbara och levande miljöer med bland annat Kabelverket som exempel. Besök oss gärna i monter 4067. Vår träbyggnadsexpert tillika delägare Lars Johansson medverkar i Framtidsforum under rubriken Globalt byggande kräver modern träbyggnadsteknik på onsdagen kl 15.25. Lars är också med och spanar på framtiden under tema arkitektur på torsdagen 16.00 samma dag.

Deltagare, från vänster övre raden: Silvia Las Heras, Sven Ahlénius, Mikael Uppling, Anne Teresiak, David Hanson, Linda Fritzner, Helena Johansson, Olga Allpere Stintzing, Tobias Rosberg, Christine Lavelid, Jesper Engström, Anna Krus, Lars Johansson och Annika Askerblom.

Business Arena äger rum 20-21 september på Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.