Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Yasemin Yilmaz är arkitekt och har studerat på Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn varav en termin som utbytesstudent på RMIT i Melbourne. Hon tog sin arkitektexamen 2014. Efter examen flyttade Yasemin till Stockholm och jobbade på Urban Design. Yasemin har även en högskoleingenjörsexamen i medieteknik från KTH 2004 och har tidigare jobbat med TV i London och Köpenhamn.

Klara Dagnäs är civilingenjör inom arkitektur, med inriktning mot husbyggnad, och tog sin examen 2017 vid Luleå Tekniska Universitet. Under sin utbildning har hon praktiserat på Arkitekthuset Monarken och varit på utbytesstudier i Manilla, Filippinerna. Hon skrev sitt examensarbete om tillgänglighet och kulturvärden på Statens fastighetsverk.

Adrià Carbonell är arkitekt och tog examen i Barcelona 2005 (MArch, URL). Därefter doktorsexamen i arkitektur och skrivning samt en doktorand i arkitektur och urban kultur (UPC). Sedan 2008 har han kombinerat sin egen yrkesutövning inom arkitektur och urban design med forskning och undervisning. Han är gästlärare vid KU Leuven Faculty of Architecture i Belgien och har tidigare undervisat vid Umeå universitet och American University of Sharjah.

Suzete Timba är arkitektpraktikant på AIX under sina studier i hållbar stadsplanering på Lunds universitet. Tidigare har hon studerat arkitektur och stadsutveckling i sitt hemland Moçambique där hon också arbetat med småskaliga projekt på ett antal mindre kontor. Hon har sökt sig till Sverige för att lära sig mer om skandinavisk stadsplanering.

Kalle Hjalmarsson är arkitekt utbildad på Arkitektskolan i Köpenhamn och tog sin examen 2009. Han har dessutom utbildning från Carl Malmstens möbelsnickarskola i Vickleby, Öland. Kalle har tidigare erfarenhet från jobb hos Henning Larsen i Köpenhamn, Johan Celsing i Malmö och Petra Gipp i Stockholm.

Anna Krus är byggnadsantikvarie utbildad på Kulturvård vid Göteborgs universitet och tog examen 1999. Hon är inriktad mot stadsutveckling och k-märkt fastighetsutveckling (transformationer). Hon arbetar med kulturmiljöanalyser i tidiga skeden och hjälper till att ta fram förslag som är förenliga med de värden som kulturmiljöer representerar.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.