Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Kungliga Musikhögskolan på andra plats i Årets Stockholmsbyggnad

Vi är glada över att Kungliga Musikhögskolan kom på en hedrande andra plats i Årets Stockholmsbyggnad. Priset delas ut varje år av Stockholms stad och vinnaren utses av Stockholmarna själva. Under vintern har det varit möjligt för vem som helst att nominera en byggnad, park eller infrastrukturanläggning som färdigställts under 2016. En jury har sedan valt ut de 10 nominerade finalisterna utefter projektens arkitektur, hållbarhet, innovation och betydelse för staden. Vinnare 2017 blev Arkitema med sitt fina träbyggnadsprojekt Modellvillan i Enskede. Se alla finalister och fördelningen av röster på www.stockholm.se/aretsstockholmsbyggnad.

Årets Stockholmspris har delats ut sedan 2010. Under 2014 var vi finalister med Lugnets skola.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.