Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Kungliga Musikhögskolan finalist i Årets Stockholmsbyggnad

Vi är glada och hedrade över att Kungliga Musikhögskolan är en av tio finalisterna i Årets Stockholmsbyggnad. Priset delas ut varje år av Stockholms stad och vinnaren utses av Stockholmarna själva. Under vintern har det varit möjligt för vem som helst att nominera en byggnad, park eller infrastrukturanläggning som färdigställts under 2016. En jury har sedan valt ut de 10 nominerade finalisterna utefter projektens arkitektur, hållbarhet, innovation och betydelse för staden. Nu är det upp till var och en att rösta på www.stockholm.se/aretsstockholmsbyggnad senast 23 maj. Vi håller förstås tummarna för KMH.

Vinnare 2016 var Arkitekturskolan av Tham & Videgård Arkitekter. Under 2014 var vi nominerade med Lugnets skola. Priset har delats ut sedan 2010.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.