Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Bonusfamiljen rosas för miljöer och kvalitet

Bonusfamiljen spelades ju in i våra lokaler under viss möda och en del besvär vintern 2015 vid tre tillfällen. Fläktsystemet stängdes av eftersom det bullrade för mycket, samtidigt som ett stort filmteam på bortåt 40 personer och en mängd utrustning bidrog till att höja värmen ganska rejält. Å andra sidan fick flera i personalen agera statister, och sånt är ju alltid roligt. Som tack för hjälpen fick vi en ersättning som bekostade vår kräftskiva, så det var helt klart mödan värt. Dessutom gläds vi åt höga tittarsiffror, positiva omdömen om kvaliteten i produktionen och att medietidningen Resumé prisar de gedigna miljöerna som en av framgångsfaktorerna bakom succén.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.