Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Högt tryck på arbetsmarknadsdag

I fredags medverkade vi på Arkitekturskolans arbetsmarknadsdag Arkipelago. Tack alla som besökte vår monter! Det var väldigt roligt att träffa alla glada och trevliga studenter och branschkollegor. Vi ser fram emot många ansökningar senast i juni då vi besätter praktikplatserna för hösten. Mejla liten portfolio och cv till praktik@aix.se.

Vi representerades av Helena Ekelund, Linnéa Zickerman  och Ethem Erdogan. Målet med vår medverkan är att visa upp AIX som en attraktiv arbetsplats, att knyta till oss praktikanter och framtida anställda. Montern är gestaltad med tanke på arkitektverkstad, kreativitet och hållbarhet och har inspirerats av gatans gerillaslöjd. Vi tog med oss modellen av nya stadsdelen Södra Värtan samt ritningar och bilder på Pirhuset och bostadsprojektet för Seniorgården. Till mässan gjorde vi också en kort och lättsam presentationsfilm för den internationella skaran studenter, se nedan.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.